RENOVAR EL BANY. QUE S’HA DE TENIR CLAR?

Potser hagi arribat el moment de plantejar unes obres de millora al bany de casa i s’hauran de prendre algunes decisions. 

Arribat a aquest punt, molt probablement la decisió més important ja està presa, i és tirar endavant amb les reformes per renovar el bany de casa. Així doncs és el moment de demanar pressupostos i agafar idees en webs i revistes, però és important també fer-ho amb la consciència de que aquest, és un moment important en el que no només actualitzarem una part de casa nostra, sinó que definirem la funcionalitat d’una de les sales més sensibles de la llar.

Fes que la inversió sigui encertada i vigent durant el màxim perióde temps. Et facilitem algunes qüestions fonamentals que, des de la nostra experiència de més de 80 anys, creiem que poden ajudar-te en la planificació i execució del teu objectiu: tenir un nou bany, econòmic i eficient.

Visualitza el nou espai

Dedica part del temps inicial a projectar les teves idees sobre paper. Aquest exercici té un doble benefici. En primer lloc et farà prendre les mides exactes del bany per traslardar-les al paper i així prendràs consciència de l’espai disponible, realitzant diferents combinacions d’elements, distribucions, mides i complements.

Per altra banda, quan tinguis una versió definitiva del projecte, et resultarà més còmode compartir-la amb amics i professionals i obtenir un retorn si detecten qualsevol millora que pugui haver passat per alt.

A Casa Roset podem ajudar-te a realitzar el disseny del teu bany. Contacta amb nosaltres i et proporcionarem una configuració simulada del bany i un llistat d’elements que hagis seleccionat per tenir un pressupost aproximat.

 

Selecciona productes eficients

Els principals fabricants d’elements i productes pel bany ja inclouen en els seus catàlegs una gama de producte que proporcionen un estalvi energètic. Unes solucions que mantenen la millor qualitat i elegancia estètica en diferents estils, i que permeten, amb un pressupost molt accessible, utilitzar uns elements respectuosos amb el medi ambient i la cartera de casa, ja que reduiran notòriament la despesa mensual de subministraments.

Cisternes de doble càrrega, aixetes termoestàtiques, filtratge i reutilització de l’aigua, etc… són algunes de les principals solucions que podràs trobar al catàleg de producte que posem a la teva disposició a Casa Roset.

 

Dutxa o banyera?

Aquesta decissió és la que tradicionalment aporta més discussió a les llars, perque és important, però també perque un mateix, moltes vegades no ho té del tot clar i veu aventatges en cada una de les opcions.

Es tracta de contraposar el confort del bany amb la comoditat del plat de dutxa. És important pensar en la familia, si hi ha nens, o persones grans, ja que per ells, aquesta decisió pugui ser determinant a l’hora de fes us d’aquest espai.

Avui dia podem accedir a un amplissim catàleg de banyeres tradicionals i sistemes d’hidromassatge, i a una novedosa llista de solucions per a la integració del plat de dutxa, que ja ha deixat enrere el tradicional plat de porcellana, per aportar terres antilliscants integrats al sól d’elegancia i estètica deliciosa.

 

    *Camps obligatoris