AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: CASA ROSET S.A. CIF: A08608366

Direcció: C/RECREO 65 08800 – VILANOVA I LA GELTRU – BARCELONA

Telèfon: 938936011

Email: casarosetsa@casaroset.com

INSCRIPCIÓ REGISTRAL

Aquí heu d’introduir les dades d’inscripció registral de l’empresa (tom, foli, secció, fulla).

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat de la pàgina web és la de publicar els diferents serveis d’instal·lacions i manteniment que ofereix Casa Roset, tant dirigits a particulars, com administradors de finques i empreses. el seu àmbit.

Aquest avís legal (d’ara endavant, l’ “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: <a href=”https://casaroset.com/”>casaroset.com</a>

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre CASA ROSET S.A. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CASA ROSET S.A. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CASA ROSET S.A. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CASA ROSET S.A.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

CASA ROSET S.A. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CASA ROSET S.A. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CASA ROSET S.A.. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de CASA ROSET

Adequació Web LOPD – LSSICE

S.A. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.