NECESSITA UNA NOVA CALDERA? ARA ÉS EL MOMENT

Amb l’arribada del fred és quan activem els sistemes de calefacció a les nostres llars.

Tot i no viure en una zona especialment freda del planeta i que gaudim d’una temperatura molt agradable al llarg de l’any, és inevitable que durant els mesos més freds del calendari, a l’amplia majoria de llars s’activin els sistemes de calefacció per assolir el confort al que tothom hauria de tenir accés.

Tot i això encara hi ha llars que no disposen d’un equipament integral de calefacció i segons l’”Instituto Nacional de Estadística” (INE, http://www.ine.es/ ) 7 de cada 10 llars espanyoles compten amb un sistema de calefacció.

El 26,5% empren sistemes de calefacció elèctrics, el 35,5% usen bombes de calor, però els sistema àmpliament integrat entre la població són les calderes de gas amb un 45,9%.

Les noves tècniques de construcció i les noves tecnologies han demostrat que ja no és el sistema més eficient, però aleshores com és que està tant estès el seu us?

El fet que la temperatura i les condicions climàtiques no siguin un factor determinant per a la subsistència comporten que en el moment de iniciar el procés d’accés a un habitatge, les famílies (en totes les seves possibles variants) releguin al final de la llista el criteri d’eficiència energètica i no es plantegi prioritàriament quin sistema de calefacció es farà servir.

En el cas dels habitatges nous és possible que el promotor i constructor, en funció de les seves conviccions i especialitats, integrin per defecte algun dels sistemes més respectuosos amb el medi ambient i energèticament eficients, però si l’habitatge no és nou o no està promogut per aquesta nova tendència, el més comú és que es compti amb una caldera de gas que proporcionarà l’abastiment d’aigua calenta a la llar i de calefacció amb radiadors d’aigua.

Així que, tot i que hi ha indicis del canvi, la inèrcia, els seus innegables avantatges i la despreocupació del consumidor, fan de les calderes de gas, el sistema estrella de calefacció.

Quins són els avantatges de la caldera de gas?

És neta, és còmode i és segura.

El sistema d’irradiació de calor mitjançant els radiadors d’aigua no genera cap emissió de gasos o altra substància a l’interior de la llar. És neta ja que no deixa cap residu i és segura ja que no hi ha emanacions de cap mena.

És versàtil i amb uns tancaments de portes i finestres mínimament correctes, és eficient. La instal·lació no és complexa en mans d’un tècnic amb experiència i pot aportar escalfor a una immensa quantitat d’estances de l’habitatge.

 

Quina és la vida útil de d’una caldera?

A Casa Roset som experts en calderes i podem afirmar que tot i que la mitjana és de 10 aproximadament, si la instal·lació està ben feta i s’acompleixen les revisions pertinents, aquesta finestra de temps s’eixampla fins al punt que tenim clients amb calderes amb més de 20 anys a ple rendiment.

Per aquesta raó a Casa Roset apliquem el màxim rigor i mantenim un control exhaustiu en totes les nostres instal·lacions per tal que el client resti satisfet i compti amb un producte i un servei d’alta qualitat.

Treballem amb les millors marques del mercat a uns preus i condicions molt atractives i a més facilitem als clients, unes pautes de manteniment domèstic per a tenir la caldera de casa en perfecte estat amb el pas del temps.

 

Demana informació sense compromís

    *Camps obligatoris